Contact

Een goede klik is onmisbaar voor een succesvol traject. Daarom vind ik het belangrijk om eerst telefonisch kennis te maken. Tijdens dat gesprek kun je me vragen stellen en vertellen wat je klachten zijn, zodat we samen kunnen bekijken of ik iets voor je kan betekenen.

Stuur een e-mail naar info@maashorstbuitenpsycholoog.nl met je contactgegevens of bel me op 06-18896502. Als ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op de nemen, laat dan een voicemailbericht achter. Omdat ik nu met zwangerschapsverlof ben, kun je me het best een e-mail sturen i.p.v. bellen. Het is mogelijk om je alvast aan te melden voor na mijn verlof, dan plaats ik je op de wachtlijst.

Praktijk

Op dit moment is de praktijk gesloten vanwege mijn zwangerschapsverlof. Vanaf medio maart hoop ik mijn werkzaamheden weer op te starten. De praktijk is dan geopend op woensdag, donderdag en vrijdag.
Over waarneming tijdens vakanties zijn afspraken gemaakt met de collega’s van maasdorppsychologen.

Spoed

Het kan tijdens de behandeling voorkomen dat het onverwacht slechter met je gaat, waardoor je een dringend beroep moet doen op een zorgverlener. Op de dagen dat de praktijk geopend is, kun je mij bellen. Tussen de sessies door check ik mijn telefoon. Mocht er echter een acute situatie zijn, neem dan contact op met je huisarts. Buiten kantoortijden kun je contact opnemen met de huisartsenpost.

Werkgebied De Maashorst

Mijn werkgebied is natuurgebied De Maashorst. Het vertrekpunt spreek ik samen met jou af. Vaak is dit bij de parkeerplaats van Pan&Zo in Herpen of bij De Boshut in Schaijk.