Contact

Een goede klik is onmisbaar voor een succesvol traject. Daarom vind ik het belangrijk om eerst telefonisch kennis te maken. Tijdens dat gesprek kun je me vragen stellen en vertellen wat je klachten zijn, zodat we samen kunnen bekijken of ik iets voor je kan betekenen.

Stuur een e-mail naar info@maashorstbuitenpsycholoog.nl met je contactgegevens of bel me op 06-18896502. Als ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op de nemen, laat dan een voicemailbericht achter. Je wordt teruggebeld op woensdag, donderdag of vrijdag.

Huidige wachttijd tot aan intake: 12 weken (bijgewerkt 28 juni 2024). Bij een (te) lange wachttijd kunt u op maasdorppsychologen kijken voor alternatieven. U kunt ook bij uw zorgverzekeraar om wachtlijstbemiddeling vragen.

Praktijk

De praktijk is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag.
Over waarneming tijdens vakanties zijn afspraken gemaakt met de collega’s van maasdorppsychologen.

Spoed

Het kan tijdens de behandeling voorkomen dat het onverwacht slechter met je gaat, waardoor je een dringend beroep moet doen op een zorgverlener. Op de dagen dat de praktijk geopend is, kun je mij tijdens kantooruren bellen. Tussen de sessies door check ik mijn telefoon. Mocht er echter een acute situatie zijn, neem dan contact op met je huisarts. Buiten kantoortijden kun je contact opnemen met de huisartsenpost.

Werkgebied De Maashorst

Mijn werkgebied is natuurgebied De Maashorst. Het vertrekpunt spreek ik samen met jou af. Vaak is dit bij de parkeerplaats van Pan&Zo in Herpen of bij de Boshut in Schaijk.